Wedstrijdverslagen JO13-1G

26-8- 2017: Flakkee JO13-1 – SJO-DBF J013-1 : 0-2

Vandaag de 1 e wedstrijd van onze JO13, een vriendschappelijke pot tegen Flakkee.
Voor de meeste was het de 1 e keer op een (heeeeeeel) groot veld. Ook moeten we natuurlijk weer
aan elkaar wennen, want we hebben ze overal vandaan gekocht 😉
Zo hebben de scouts 2 goede dames opgepickt bij DVV, is Colin weer begonnen en ook Jadyn weer
terug van een lange blessure.
Nadat we van de week voor het eerst met zijn alle lekker hebben getraind, kwam nu bij sommigen
toch wel de gezonde wedstrijdspanning voor de 1 e match. Zelfs een camera ploeg was aanwezig om
deze toekomstige helden vast te leggen.
Door de grote groep, liefst 18 spelers! Moest er natuurlijk ook een opstelling gemaakt worden, wat
een puzzel…Een beetje gekeken waar de spelers het beste zouden kunnen staan en dan maar
beginnen en kijken hoe het gaat.
Gelukkig hadden we een super leuke scheidsrechter die vooraf de regels(oa buitenpel) nog een
beetje deed uitleggen.
Jawel deze man kreeg gewoon alle kinderen 2 minuten stil hahaha.
Toen ging de bal gelukkig rollen, op deze mooie zomerse ochtend. Natuurlijk was iedereen een
beetje aan het zoeken, maar het ging zeker niet verkeerd…wat zeg ik: we deden het eigenlijk heel
goed en leuk!
Het spel ging op en neer en aan beide kanten waren er wel wat kleine kansjes.
Ivar ging weer verder met waar hij vorig jaar gebleven was, ballen vangen..Had weer een paar goede
reddingen! Aan de andere kant was er een tikkie terug, maar die mag de keeper natuurlijk niet meer
pakken, Tristan was er als de kippen bij, maar de keeper stond in de weg. We waren iets beter, maar
de kansen van Rowen en Mendy gingen er nog niet in. Ook waren we weer gevaarlijk met de corners,
maar Flakkee deed alles om de 0 te houden.
Na een lekker bakkie ranja en een bemoedigend praatje van de leiders (en natuurlijk weer 7 wissels..)
gingen we de 2 e helft vol voor de winst!
Colin en Mohammed werden een “plaag” voor de verdediging van Flakkee, maar dit kon natuurlijk
alleen, omdat iedereen scherp en goed zijn best deed. Zo had Deirdre de spits in haar zak, liep Lars
heel wat gaatjes dicht en gaven Nick, Rowen, Cailin en Kim een paar mooie steekballetjes.
Na een mooie 1-2 tussen Mendy en Colin, maakte Colin de bevrijdende 1-0
Flakkee gooide er een schepje op, maar kwamen niet voorbij Vico, Mees, Jimmy of Sven.
Na goed doorjagen van Jadyn, Arjan en Jay maakte Mohamed de 2-0.
Na afloop had iedereen een goed gevoel aan de wedstrijd, er werd leuk getikt en goed overgespeeld,
er werd hard gewerkt en iedereen probeerde elkaar te coachen en te helpen!
Nu lekker genieten van het mooie weer! Van de week weer lekker trainen en dan kunnen we
volgende week starten met de beker competitie.

18-02-2017: JO13-1 – Besiktas JO13-1

De Kruus in Den Bommel was vandaag in mist en nevel gehuld, maar gelukkig was er net genoeg zicht om te kunnen spelen.

De terugwedstrijd tegen onze Turkse vrienden van Besiktas stond op het programma en iedereen was erop gebrand om de 7-3 nederlaag van 2 dec. goed te maken. We misten vandaag de geblesseerde Jadyn, die helaas dit seizoen niet meer mag voetballen door aanhoudende knieproblemen. Beterschap Jadyn en blijf ons supporteren zoals zaterdag, top !! Juran en Lars van de JO11 deden de 1e helft mee als gastspelers, zodat we 2 wissels hadden.
Het eerste kansje was voor Besiktas, maar het schot werd door Lucas gepakt. Aan de andere kant was het Jari die net niet bij de bal kon bij een kansje. Even later een gevaarlijke vrije trap. Volgens Fer ging de bal van Bram net over, maar het kon ook naast zijn, door de mist was het niet te zien vanaf de kant ;>)  De gasten van Besiktas gooiden er flink de beuk in, maar Mark, Roy, Freek, Juran en Lars gooiden ook alles in de strijd. Er werden schouderduwen uitgedeeld maar alles in goede harmonie. Leen stond achterin als laatste man paraat en hij redde goed toen hij een schot blokte, van de ietwat geblokte Besiktas spits.
Jari kreeg een mooie kans, maar hij schoot recht op de keeper. BS kwam er nu heel gevaarlijk uit, een 3 tegen 1 situatie werd goed uitgespeeld en ze kwamen met z’n 3-en voor Lucas, die kwam echter super snel uit en redde de situatie !De wedstrijd ging lekker op en neer en nu kreeg Ali een goede mogelijkheid, hij ging alleen op de keeper af, maar die redde. De Turkse toeschouwers lieten zich goed horen, wat links en rechts wat gehoorschade opleverde bij het Bommelse publiek.  Maar goed, het schijnt bij het temperament te horen. BS kreeg een levensgrote kans, toen de spits een kopbal los liet, de bal leek binnen te vallen, maar hij ging 13 cm naast de paal. DBF kwam heel goed weg. Bram lanceerde Ali met een prachtige pass, nu leek Ali te gaan scoren, maar ook deze bal ging rakelings naast. Er volgde nog een rebound, maar die ging recht op de keeper.
Aan de andere kant kreeg BS weer een grote kans, maar Leen kon weer op het laatste moment blokken. Maaike moest even naar adem happen na een bal in haar buik, maar gelukkig kon ze verder. Ze was ook niet helemaal fit, maar wilde toch spelen, klasse Maaike !! Na een werkelijk schitterende pass kwam BS in schotpositie, de buitenspeler krulde de bal prachtig over Lucas heen en dit leek echt de 0-1 te worden, maar wonderlijk genoeg kwam de bal op de paal. Daarna de rebound die al geteld werd, maar Lucas redde  met een schitterende safe bij de 2e paal.  Scheidsrechter Huib blies in z’n prachtige felgroene tenue voor de rust.  Iedereen was het erover eens dat het een leuke, levendige en spannende 1e helft was, met veel kansen over en weer. Tony en Roy kwamen Lars en Juran aflossen, die naar Nieuwenhoorn gingen voor hun wedstrijd met de JO11.
BS kreeg net na rust gelijk een kans, maar het schot ging net naast. DBF kreeg ook een kans, Bram haalde uit maar z’n schot werd gekraakt, de bal kwam bij Mark die uithaalde, maar net naast schoot. Na een mooie pass ging Tony ineens alleen op de goal af, maar door een zeer rappe Besiktas sprinter werd hij nog net ingehaald.  Bram waagde het van grote afstand maar z’n schot ging net over. Ineens lag de 0-1 erin… Door iedereen werd de bal en goal gemist. Niemand leek het gezien te hebben en ook BS juichte wat vertwijfeld, maar hij zat er echt in. De Turken werden gek en nóg drukker en luidruchtiger. Helaas en absoluut niet nodig vlogen ook de scheldwoorden over het veld, tot zelfs het “k-woord” aan toe. Navraag aan de BS trainers of ze hier hun spelers op wilden aanspreken of zelfs wisselen, leerde dat het bij hen een normaal werkwoord is en dat wij ons niet zo racistisch moesten opstellen… Ok….iets van de omgekeerde wereld ofzo…??
DBF bleef gelukkig op de normale manier vechten voor een resultaat. Jari kreeg een dot van een kans, maar hij leek te schrikken van de vrijheid die hij had om te schieten. Vijf minuten voor de tijd viel toch de dikverdiende gelijkmaker. Maaike leverde een vrije trap perfect af aan broer Bram en Bram haalde verwoestend uit ! Het net trilde, net als de Kruus !!
Daarna leken beide ploegen genoegen te nemen met een punt en er kwamen geen kansen meer.
Zo eindigde een pittige en spannende wedstrijd met een gelijkspel.
A.s. zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Binnenmaas op het programma. Hopelijk pakken we dan weer de 3 punten.
Aanvang 09.00 uur. Aanwezig 08.15 op Sportpark de Kruus in Den Bommel.

Smitshoek JO13-5 – SJO D.B.F. JO13-1 4-3

Vandaag was het tijd voor de wedstrijd tegen de koploper, SH had tot nu toe 6x gewonnen en 1x gelijk gespeeld, dus de mouwen moesten opgestroopt worden in Barendrecht. Freek, Mark en Leen waren afwezig en gelukkig deden Bas en Joël mee, zodat we precies 11 spelers hadden. Om 10.00 uur werd er afgetrapt. DBF begon prima aan de wedstrijd en liet gelijk zien dat het niet bang was voor de koploper. Na een paar aardige aanvallen van DBF was het echter SH wat plotseling de score opende. Maaike maaide over de bal en de spits drukte keurig en hard af. Later begrepen we dat Maaike een feestje had gehad dus de misser kwam misschien daardoor. Broer Bram lag ook laat op bed, maar hij liet zich niet kennen en hij trok ten aanval. Zo schoot hij een vrije trap op de goal, maar de keeper kon redden. Even later weer een vrije trap van Bram, nu van achter uit, Jari kopte keurig door op Ali, maar die kwam net niet tot een schot. Joël waagde ook een schotpoging maar zn schot ging over. Jadyn, Roy en Bas vonden elkaar goed in de combinaties aan de rechterkant. Aan de andere kant bediende Tony Ali en die slalomde als Alberto Tomba in zn beste jaren langs wat verdedigers, alleen vergat hij oog in oog met de keeper af te drukken. Achteraf zonde, wat uit de tegenaanval (randje buitenspel) stond het ineens 2-0 na een snelle counter. Maar DBF bleef lekker combineren. Joran stond centraal achterin en hij liet zien niet onder de indruk te zijn van de sterke en grotere spits, met een mooie Achthuizense por duwde hij hem aan de kant in een aanval. Aan de andere kant een corner van DBF, Maaike was alert en passte op Bram, die ramde de bal tegen de touwen, 2-1. Gelijk erachteraan kreeg Jadyn een goede kans, maar ze stuitte helaas op de keeper. Aan de andere kant kwam Lucas heel goed en snel zn goal uit om een aanval te onderscheppen. DBF was minimaal gelijkwaardig aan SH en het was een levendige wedstrijd. Net voor de rust nog een hachelijk moment, een corner van SH ging via de vingertoppen van Lucas en de spits van SH over de goal. De supporters gingen zich even opwarmen, want het was smerig koud. Na de rust was het eerste kansje voor Ali, maar zijn schot ging naast. Daarna weer een “Van Oorschot”-corner. Maaike passte op de inlopende Bram, zijn schot ging over de goal. Aan de andere kant een prima ingreep van Lucas die op tijd zijn goal uitkwam en de bal wegroste. DBF kreeg een corner en ineens juichende DBF-ers want Jari schoot de bal keurig in het hoekje, 2-2. Kort daarop ramde Bram een vrije trap recht op de keeper. Lucas moest een corner wegstompen en Bram testte nogmaals de SH keeper na een mooi passje van Tony. DBF ging weer in de aanval, Joël pingelde zich vrij en bediende Jari die keurig de 2-3 binnenschoot ! Wat een feest ! na een 2-0 achterstand, nu 2-3 voor. De verslagschrijver moest richting DB om zelf de voetbalschoenen aan te trekken, waarop Marian verder schreef. Na zo’n 15 minuten in de 2e helft viel de 3-3 wat ongelukkig. De bal ketste terug en via Lucas ging hij in de goal. Kort daarop kwam SH over links door en lag ineens de 4-3 in het netje. Zonde ! Met nog 8 min. op de klok komt DBF gevaarlijk voor het SH doel en verdiende het eigenlijk een corner, maar de scheids gaf een achterbal. Even later werd Ali neergehaald richting het doel, de door Bram genomen vrije trap ging naast. Helaas werd duidelijk dat zowel de scheids, alsook de grensrechter van SH wilden dat SH met de 3 punten aan de haal ging. Een aantal rare beslissingen volgden, waardoor er over en weer wat gezeur kwam. Jari kreeg nog een kans, maar hij liep tegen de keeper aan, gelukkig konden beide verder. Het bleef helaas 4-3, maar DBF had zeker meer verdiend en complimenten voor de inzet en het vertoonde spel !

Goals : Bram en Jari 2x

Stellendam JO13-1 – SJO D.B.F JO13-1 4-2

Op deze laatste voetbaldag van 2016 stond de bekerwedstrijd tegen Stellendam op het programma. Nadat de ouders een plekje op de tribune gevonden hadden, werd er om 10.30 uur afgetrapt. We misten Joran en Indy (blessures) en Maaike (weekendje weg) vandaag. Als gastspelers waren Daniek en Nick meegereist naar Stellendam. Mark was er ook weer bij na zijn blessure. Gelijk na de aftrap werd duidelijk dat Stellendam een goed team heeft, wat niet voor niets in de 3e klasse speelt. D.B.F. stond gelijk onder druk. De 1-0 kwam al snel op het scorebord toen de spits goed diepgestuurd werd en koel afronde. De 1e D.B.F. mogelijkheid was voor Ali, maar hij speelde de bal te ver voor zich uit. Lukas pakte daarna keurig een schot uit de hoek. Even daarna was hij kansloos, de spits tikte de bal 5 cm langs de paal. Daarna was het Mark die een schot afvuurde, maar de Stellendam-keeper redde. Stellendam kwam er nu weer gevaarlijk uit, maar het sprintduel werd door Leen gewonnen die met z’n teen net de bal weg kon tikken voor de spits uit kon halen. D.B.F. gaf heel goed partij aan Stellendam en het was een leuke pot om te zien. Stellendam trok weer ten aanval, Lukas moest z’n goal uit, maar de spits maakte hier gebruik van door over hem heen te lobben, 2-0. Jadyn en Nick kwamen in het veld voor Roy en Mark. Bram lanceerde Daniek, die er een corner uithaalde. Daarna een knal van Daniek recht op de keeper. Jadyn gaf tussendoor met een subtiele knik met haar hoofd aan waar Jari moest gaan staan met een ingooi, hij nam de bal mee en bediende Ali, die naast schoot. Nick viel lekker in en hij gooide de beuk erin. Stellendam kwam er weer gevaarlijk door, een schot werd goed door Leen van de lijn gewerkt, maar de bal kwam op de 16 terecht en werd alsnog keihard ingeschoten, 3-0. Het was direct de ruststand. D.B.F. kwam fel uit de kleedkamer en ze wilden er nog een wedstrijd van maken. Ali zorgde voor het eerste gevaar, na een rush waarin hij een paar man eruit sprintte, ging z’n boogbal net naast. Doordat ze zo fel waren, ging er links en rechts in de passing wel wat mis, waardoor Lukas al rap 3 schoten moest pareren. Leen hielp ook een handje, toen hij de spits met een slim duwtje uit balans bracht, waardoor een schot nog nauwelijks vaart kreeg. Volgens de supporters Tarijn en Judith viel daarna de 3-1, beide riepen “jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa”, toen een bal op het doel terecht kwam, i.p.v. erin. Ali was de “boosdoener”. Maar gelukkig konden ze een minuut later weer juichen en nu zat Bram’s schot er wel in, met Zwitserse precisie ging de bal er via binnenkant paal in. D.B.F. ging ervoor en even later werd het zelfs 3-2 toen Ali, na een schitterend pass van Bram over de keeper heen raak schoot. Aan de andere kant moest Lukas aan de bak, met een katachtige redding (zie foto) maakte hij een gevaarlijke voorzet onschadelijk. Ook volgens de opa van Nick een prima safe, die in dit verslag niet mocht ontbreken. Daniek probeerde de keeper van ver te foppen, maar de keeper redde. D.B.F. vocht voor wat het waard was, Mark en Freek liepen lekker te buffelen, Roy en Tony hadden het lastig, maar deden wat ze konden. Lucas ontpopte zich inmiddels officieus tot “man of the match” toen hij stijlvol een hard schot pareerde. D.B.F. probeerde nog wat te forceren, maar uit een tegenstoot maakte Stellendam het af, middels de 4-2. Uit 2 corners probeerde D.B.F.. het nog, maar Bram’s kopbal en Nick’s schot gingen er niet in helaas. Al met al overheerste het gevoel dat D.B.F. meer dan goed partij geboden had aan Stellendam en dat we trots mogen zijn op dit team én hun trainers en leiders! 14 januari gaan we richting Smitshoek om tegen de koploper te spelen.

Fijne Kerstdagen allemaal en uiteraard een goede jaarwisseling.

Goals : Ali en Bram

SJO D.B.F JO13-1 – SlikkerveerJO13-3 5-2

De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop stond op het programma. Thuis tegen Slikkerveer wat z’n puntjes ook al bij elkaar gesprokkeld heeft, dus een pittig potje op sportpark Achthuizen. Om 09.00 uur werd er afgetrapt. Mark en Joran ontbraken door een blessure. Lukas stond op de goal en achterin stonden Maaike, Leen en Roy. Op het middenveld liepen Freek, gastspeler Daniek, Bram en Hidde en voorin moesten Jadyn, Jari en Ali zorgen voor doelpunten. In tegenstelling tot vorige week tegen Besiktas startte DBF fel. Zo knalde Bram al na 1 minuut hard op de lat. DBF kreeg een na 5 min. wel een domper toen een corner erin gefrommeld werd en het 0-1 werd. Een paar minuten later was het ineens 0-2 toen er slecht verdedigd werd. DBF gaf gelukkig niet op en bleef erin geloven. Jadyn zette haar tegenstander aan de kant en verdiende een corner, die helaas niets opleverde. Tony kwam erin voor Roy. Ali maakte een mooie actie, maar zijn schot werd door de keeper gepakt. Na weer een corner bereikte Bram Daniek en die schoot hard op de paal. Na zo’n 25 minuten was het wel raak toen Bram een assist van Ali verzilverde. Kort daarop was het bijna 1-3 maar de SV spits stond buitenspel en werd teruggefloten. Uit de volgende DBF aanval was het Bram die de gelijkmaker erin ramde, 2-2. Net voor de rust was Ali in de aanval, hij gaf Jari de bal en die scoorde op een schitterende manier de 3-2. Zo gingen de DBF-ers toch met een lekker gevoel de kleedkamer in. Gelijk na de rust maakte Bram een mooie actie, maar de keeper redde op zn schot. Na een slim passje van Freek op Bram kwam Ali in schietpositie, maar de bal rolde net naast de goal. Daniek probeerde het van afstand maar zijn vizier stond niet scherp. Een minuutje later kreeg Ali weer een goede kans, maar zn schot ging over. Zo bleef SV in de wedstrijd en het bleef spannend. Ze kregen een corner, die werd net over geschoten. Ook DBF kreeg de nodige corners, maar telkens zat er wel een SV been tussen de schoten. Maaike probeerde het van grote afstand, maar haar bal ging net over de lat. Ali kreeg ook weer een grote kans, maar in plaats van met zn binnenkant te schieten wilde hij buitenkantje rechts eens proberen, waardoor de bal in het zijnet belande. De DBF verdediging hield goed stand en Lukas pakte ook nog een paar goede ballen. Na zo’n 55 minuten viel de bevrijdende 4-2 toen Ali op de keeper af ging en beheerst binnen schoot. Bram zette de eindstand van 5-2 op het scorebord. Met een prachtig schot in de kruising werd SV verslagen. Al met al een wedstrijd waarin het Achthuizense en Bommelse karakter het won van de technische dribbelaars van Slikkerveer. Een mooie teamprestatie!

Volgende week wacht de bekerwedstrijd tegen Stellendam JO13-1 op Sportpark Molengors. We spelen dan om 10.30 uur. Bij winst gaan we verder in de beker. Daarna kunnen de schoenen in het vet en kunnen de vuurwerk bestellingen gedaan worden. In januari gaan we dan weer met frisse moed en hopelijk 10 tenen én 10 vingers verder met ons leuke team!

Goals: Bram 3x, Ali en Jari

Besiktas JO13-1 – SJO D.B.F JO13-1G 7-3

Nadat we heerlijk konden uitslapen na gezellige Sinterklaasfeesten bij VVDB en Fios werden we om 11.30 op appél verwacht bij het Rotterdamse (Turkse) Besiktas. Freek, Mark & Hidde waren er weer bij, alleen Joran ontbrak wegens zn liesblessure. D.B.F. begon op zn zachts gezegd dramatisch op het kunstgras in Rotterdam Zuid. Was het onderschatting, omdat Besiktas nog geen punt had ? Zat Sinterklaas nog in benen ? Was het kunstgras wat onwennig voelde ? Afijn het was bar en boos wat D.B.F. liet zien in de eerste helft.

De 1e kans was voor de bonkige spits van Besiktas, maar zn schot ging recht op Lucas. Het was 5 min. eenrichtingsverkeer, totdat ineens Bram in schotpositie kwam, maar de keeper kon maar net redding brengen. B’tas testte Lucas in de korte hoek, maar Lucas redde. Freek stond linksback en hij had het net als Maaike (die in de eerste 10 min. al wel 8 ballen moest wegrossen) en Roy als rechtsback lastig met de B’tas aanvallers. Leen als laatste man had ook zn handen vol. D.B.F. leek ondanks het late tijdstip absoluut niet wakker en weer moest Lucas handelend optreden. De 1-0 hing als het zwaard van Damocles in de lucht. En wat denk je, het werd 0-1 door Jari, die keurig de keeper omspeelde en beheerst afrondde. Zwaar tegen de verhouding in, maar geen Bommelaar/Achthuizenaar die daar om maalde. Helaas bleek de voorsprong van zeer korte duur, eerst verwerkte Lucas een terugspeelbal niet goed en even later kreeg B’tas alle ruimte om de 2-1 te scoren. En hoe trainer Jan ook de speler wakker probeerde te schudden, ze bleven maar simpele ballen inleveren en heel slordig verdedigen én aanvallen. Ali kwam na 15 min. Jadyn aflossen en hij zorgde gelijk voor gevaar. Op de rand 16 werd hij neergelegd, maar Bram kreeg de toegekende vrije trap niet voorbij de keeper. Binnen een paar minuten leek B’tas vervolgens de wedstrijd al vroeg te beslissen, het stond ineens 5-1 en er was niets op af te dingen. Hidde kreeg daarna een kans, maar in buitenspel positie bleek. Net voor rust scoorde Ali een soort van aansluitingstreffer, dit na een mooie pass van Jari. Zo ging D.B.F. met een forse achterstand de kleedkamer in. Trainer Jan zal ongetwijfeld een flinke donderspeech hebben afgestoken, want achterstaan is op zich niet erg, maar zo slap spelen is niet nodig. 1 voordeel, zo’n slechte helft als deze kan je niet snel herhalen, dus hopelijk was dit eens, maar dit seizoen niet meer. D.B.F. kwam furieus uit de startblokken na rust en het was Jari die gelijk een 100% kans kreeg, maar de keeper redde. Het leek of de inmiddels draaiende windmolen D.B.F van frisse windenergie voorzag. Een hoge dwarrelbal van Bram die op de kruising belandde, Jadyn mistte net de rebound, maar de rebound van de rebound werd binnengeknald door Jari. Een minuutje later ging Jari alleen op de keeper af, maar helaas schoot hij net naast de goal. Vanaf dit moment leek de 5-4 dichtbij en het leek of de B’tas vlagger en de B’tas scheidsrechter dit ook aan voelden komen. Werkelijk alles werd in het voordeel van B’tas gevlagd, gefloten, tot op het genante af. Zo werd Ali onterecht teruggevlagd uit een kansrijke positie, even daarna werd hij getorpedeerd waarbij zelf Vincent Bijlo kon zien dat het een pittige overtreding was, maar de scheids deed niets. Jari ging voor de 2e maal alleen op de keeper af, maar nu schoot hij recht op de keeper. Binnen dezelfde minuut kreeg B’tas alsook onze Jari een kans, maar beide gingen er niet in. Bram kreeg een vrije trap op randje 16, maar via de muur werd het slechts een corner. Ali probeerde het na een hoge pass van achteruit. Hidde werd flink in de sandwich genomen en hij moest er geblesseerd af. De scheids was de spanning beu en hij gaf om onduidelijke reden en op een gevaarlijke plek een volkomen onterechte vrije trap aan B’tas. Helaas ging deze erin waardoor het 6-3 werd in plaats van de in de lucht hangende 5-4. De trainer van B’tas werd even aan de defibrillator gelegd… man man man…. wat maakte die zich belachelijk langs de lijn….Het idee bij de nuchtere Flakkeeënaars bestaat dat de beste man dacht dat hij trainer van het grote Besiktas uit Instanbul was ipv. het bescheiden clupje uit R.dam zuid…maar goed…

Ali moest tot 3x toe een tackle op zijn benen ontwijken, de B’tas trainer paste zijn 68e wissel toe in de 2e helft, Jari werd om zeer onduidelijke reden een 100% kans ontnomen door de scheids, afijn het was duidelijk, hier viel niets meer te halen. Maaike ramde nog een keer keihard op de goal, maar recht op de keeper. Jadyn kreeg nog een kans uit een rebound, maar helaas maaide ze over de bal. Tony moest nog een keer fors in de achtervolging, maar zn tegenstander was op de brommer en niet meer in te halen, wat nog de 7-3 betekende. Al met al een wedstrijd om snel te vergeten. Een zeer slechte 1e helft en een redelijke 2e, maar al met al niet best. Aanstaand weekeinde moet het beter, dan tegen Slikkerveer JO13-3, om 09.00 uur bij FIOS.

Goals : Ali en Jari 2x