Nieuwsbrief SJO december 2018

Nieuwsbrief SJO D.B.F.                          editie 1 – 2018

Met deze nieuwsbrief willen we iedereen op de hoogte stellen van een aantal belangrijke punten.

Pietenbingo

Op 23 november werd er in de kantine van FIOS de jaarlijkse Pietenbingo gehouden. Dit was wederom een groot succes. De kabouters en kinderen uit de JO8 waren rond 17.00 uitgenodigd om gezamenlijk patat met een snack te komen eten. Natuurlijk kwamen er zwarte Pieten bij hun kijken en hebben zelfs nog een partijtje voetbal met de kinderen gespeeld. Daarna kwamen ook de kinderen van de andere teams richting kantine om vanaf 18.30 van start te gaan met de bingo. Het was een gezellige avond met een goede opkomst.

Grote clubactie:

De trekking van de loten van de grote clubactie is inmiddels geweest. De uitslagen zijn te bekijken op www.lotchecker.clubactie.nl Voor iedereen die wat gewonnen heeft, van harte gefeliciteerd! De clubactie heeft voor onze SJO €1.080,- opgeleverd, iedereen bedankt voor het (ver)kopen van de loten!

Winterstop

De winterstop komt er bijna aan. In de week van 17 december word er voor het laatst getraind. De training na de winterstop wordt op maandag 14 januari hervat. Vanaf medio januari worden er nog wedstrijden van de oude competitie gespeeld. Op 26 januari worden er wedstrijden ingehaald of indien van toepassing gevoetbald voor de beker. De 1e week van februari gaan we van start met een nieuwe competitie voor alle teams. Afhankelijk van de stand op de ranglijst gaan ze naar een hogere of lagere klasse, teams die geëindigd zijn op de plaatsen 1 t/m 4 gaan hoger spelen, indien een team geëindigd is bij de laatste 4 gaan ze een klasse lager spelen, mits er een klasse lager is.

Ook worden de thuiswedstrijden na de winterstop gewisseld, als er voor de winterstop in Den Bommel gespeeld is, wordt dat nu bij FIOS en andersom.

MO11-1 wordt JO12-1M

Het meidenteam wordt na de winterstop JO12-1M, dit omdat ze qua niveau meer uitdaging kunnen gebruiken, we hopen op een positieve verandering!

Nieuws vanuit de activiteitencommissie:

De activiteitencommissie is bezig met het organiseren van een super leuk mini-kamp-activiteit. Houd allemaal vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019 vrij. Verdere informatie volgt nog.

 Scheidsrechters

Elke week weer is het best lastig om voor ieder thuisspelend team een scheidsrechter te regelen. Veelal wordt dit door dezelfde mensen gedaan maar ook zij kunnen wel eens niet. Vind je het leuk om een keer een wedstrijd te fluiten, schroom dan niet en laat het ons weten!

Leider JO17

De JO17 speelt nog steeds zonder leider. Dit is natuurlijk niet ideaal. Het liefst hebben we een vaste leider voor de JO17 maar als er ouders zijn die af en toe eens mee willen naar een wedstrijd als leider, horen we dit ook graag!

Websitebeheer:

Per januari stopt Bionda IJpema met het beheren van de website van SJO D.B.F. Wij zoeken iemand die dit wil/kan overnemen. Vind je het leuk om dit te doen laat het ons weten!

Tot slot willen we iedereen bedanken die tot nu toe in welke vorm dan ook iets voor de SJO gedaan heeft en wensen we iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2019 toe!

Sportieve groet,

Het jeugdbestuur van SJO D.B.F .