Wedstrijdverslagen JO11-1

15-4-2017: –  Sjo DBF JO11-1 – Rozenburg JO11-2:    3-7                                                                                               

Vandaag de topper tegen Rozenburg. De winnaar zou wel eens de kampioen kunnen worden….

2 weken geleden hadden we met 3-2 gewonnen, dus spannend zou het zeker weer worden.

Vico de captain, gespannen gezichtjes en wachten op het 1e fluitje van de man die deze topper in goede banen leiden zou.

We begonnen wel aardig en kregen een klein kansje via Rowen, maar Rozenburg ook en de 1e de beste was gelijk raak, 0-1. Zelf hadden we ook gelijk de 1-1 kunnen maken uit een corner, maar Tris kwam 1 teenlengte tekort.

De 0-2 was een mooie counter  van Rozenburg, waarbij Ivar ze nog 2x van scoren af kon houden, maar 3x was scheepsrecht. Uit stonden we ook 2-0 achter, dus wie weet…. Maar vandaag en zeker de 1e helft zat het er niet in! Te gespannen, te afwachtend, duels verliezen en ook niet overspelen. Rozenburg die ook gewoon een hele goede ploeg heeft, maakt er dankbaar gebruik van en maakte nog voor de rust 0-3.

Na 25 minuten eerst maar een lekker bakkie ranja en een goed gesprek… Waarbij we proberen in elk geval te laten zien aan de vele toeschouwers dat we gewoon goed kunnen voetballen en er nog een wedstrijd van wilde maken.

De 2e helft was net begonnen en Jasper gaf gelijk ff gas (en was niet eens op de brommer), ging alleen op de keeper af en schoot de 1-3 goed in. Als we nu met zijn alle er voor gaan, wie weet…maar gelijk al daarna, uit een corner, schoot hun 2 benige spits de bal keurig in het kruis.

Zelf waren we de 2e helft (voorin) iets beter en gevaarlijker, Jasper had nog de kans op 2-4, maar deze werd keurig door de keeper uit de hoek gebokst. Ook  Nick, Tris en Juran kregen wat kansjes, maar Rozenburg had een goede en felle verdediging die haast niet te passeren was.

Doordat we wat meer gingen aanvallen, gaven we wat meer ruimte weg. Ivar, Lars en Vico deden er alles aan om de schade beperkt te houden, maar konden ook niet voorkomen dat het 1-6 voor Rozenburg werd. Sven en Rowen zorgde dat de eindstand  3-7 werd.

Helaas vandaag een collectieve off dag, en droevige gezichtjes na afloop, maar we mogen natuurlijk ook Rozenburg wel de complimenten geven! Een hele goede ploeg, met een paar individuele hele goede spelers. We spelen ook niet voor niets 4e klasse (dan zijn niet alleen wij heel goed he J )

Of was het vandaag bewust?  Er stond vandaag zelfs een echte scout van Feyenoord langs de lijn! Alle 9 naar Rotterdam?, dat vind ik in elk geval niet zo fijn 😉 !

De spits van Rozenburg wilde hij graag hebben, maar die gaat naar Sparta volgend seizoen. Ja Lars wees trots, want je had hem aardig in de tas.

Na een off-dag, het laatste fluitsignaal en een heerlijke (koude) douche, moeten jullie niet vergeten hoe goed jullie het dit seizoen hebben gedaan! Elke week vol gas en met veel inzet en als 1 team heel veel punten binnen gehaald. Vorig seizoen kampioen geworden, dat was natuurlijk wel heel leuk, een paar klasse hoger en nu nog steeds super goed gedaan. Natuurlijk geven we nog niet op!

Vooraf hadden we voor een 2e plek  getekend. Ik denk van Feyenoord ook wel 🙂

 

Verloren van een ploeg die vandaag beter was, dat kan natuurlijk altijd 1x gebeuren.

We gaan dan ook niet zeuren of treuren.

We hebben nog 2 wedstrijden te  gaan,

dan gaan we natuurlijk weer als een banaan!

Het kan natuurlijk nog alle kanten op,

volgende week zijn jullie vast weer top!

Ik doe het uit de doeken,

Ik ga nu lekker met Karin paaseieren zoeken!

 

Fijn weekend allemaal

 

 

 

1-4-2017: Rozenburg JO11-2 –  Sjo DBF JO11-1:    2-3                                                                                                    

Vandaag de kraker tegen koploper Rozenburg.

Nadat Snip en snap mooi op tijd wegreden en natuurlijk  in 1 streep naar Rozenburg reden, waren er ook die een toeristische route namen en even gingen kijken bij Blankenburg (vlgs. een trouwe supporter werd daar een jaar of 30 geleden ook wel eens prof wedstrijd gespeeld 😉

Vandaag moesten we het helaas doen zonder Nick, die nog geblesseerd is na de triller van vorige week. Vico er gelukkig weer bij en Juran de captain van vandaag.

Rozenburg had 1 doel, zo snel mogelijk DBF overrompelen, zodat ze dan wel heel dicht bij het kampioenschap zouden komen. En dat deden ze dan ook….Binnen de kortste keren stonden we 1-0 achter. Een paar hele goede voetballers, die er zin in hadden en het verschil maakte in de wedstrijd. De 2-0 was zelfs een beauty, een prachtige lob over Ivar heen. Gelukkig regende het en waren we snel wakker, want dit kon zo natuurlijk niet door gaan. Lars kreeg de moeilijke opdracht om het kleine “broertje van Wesley Snijder” uit te schakelen. Vico slot op de deur en Sven werd stofzuiger tussen verdediging en middenveld en zachtjes aan kwamen we beter in de wedstrijd. Aan inzet lag het niet vandaag. Iedereen complimenten daarvoor! We kregen wat kansjes via onze spitsen Jasper, Tristan en Juran en natuurlijk via de gevaarlijke corners. Met de rust stond het 2-1, door Rowen die met links hard in schoot en zo de aansluitings treffer maakte.

Tijdens de rust en onder het genot van een glaasje siroop hadden de jongens zelf al het gevoel dat er meer in zat vandaag. Nick die geen nagels meer had beloofde een beloning bij een evt. winst!

De 2e helft werd er niet minder spannend op. We waren meer op de helft van Rozenburg en er hing een goal in de lucht, maar we moesten natuurlijk wel oppassen voor de tegen aanval.

Sven stuurde Juran weg, die wachte, wachte(wat duurt dat lang voor de mensen langs de kant…) en…en precies op het juiste moment de bal in de verre hoek schiet. Daarna kon het beide kanten op, waarbij het heerlijk is als Ivar op doel staat; hoge ballen, lage ballen, tijd trekken…vandaag weer een rots in de branding. We bleven vandaag flink ons best doen en gingen voor de volle winst. Sven kreeg een mooie bal van Tristan en ziet Snijders senior wel eens spelen, draaide met zijn kont en was gelijk 3 man kwijt en had zelfs nog de energie om de bal in de verre hoek te knallen. Daarna nog een paar spannende minuten, maar er was echt geen beginnen aan voor Rozenburg! Met ziin alle werkte we hard en gaven geen kans meer weg. Of het moet het balletje op de lat  zijn geweest… De coaches gaven nog wat tips, maar dit hoorden de jongens vast niet, want ze werden vandaag voor het eerst in hun trainers carrière overtroffen door het volume van de gillende keukenmeiden van de  tegenstander.

Leuke, mooie, spannende en goede pot vandaag. Volgende week weer een finale!

Man of the match: SVEN

Hij is heeeeel knap,   (want lijkt op zijn vader natuurlijk 🙂

en ook heel rap.

Was vandaag overal,

en gaf vaak de goede bal

Schoot de 3-2 tegen het net,

heel de ploeg had toen veel pret!

 

 

25-3-2017:   Sjo DBF JO11-1 –Hellevoetsluis JO11-3   4-3                                                                                                           

Vandaag moesten we tegen Hellevoetsluis. En volgende week tegen…

De jongens uitgelegd dat elke wedstrijd moeilijk is en dat we van week naar week leven. Zonder Vico die had verplichtingen bij de brandweer en het is te hopen dat hij later net zo goed kan blussen al zijn vader, want dat kan die Eric hoor 😉

Lars vandaag weer terug na 2 wkn afwezig en ook gelijk de captain van vandaag. Sven werd van het veld bij de JO11-3 gehaald, 1 wissel dus, een lastige en zware pot zou dit vandaag wel weer eens kunnen worden?!

Maar we gingen vandaag als de brandweer! De 1e de beste corner van Rowen schoot Lars gelijk al de 1-0 binnen. In de 4e minuut deden we een variant met de volgende corner en was het al 2-0 door Tristan. Daarna een schot van Juran op de kruis. 3-0..jawel een hele mooie aanval, Tris op Jasper, Jasper kaatst en sprint weg, Tris geeft hem mee en Jasper schiet keihard in.  Wat gebeurt er allemaal het 1e kwartier…Dat dachten de boys ook, want we gingen iets verslappen en Hellevoet kwam net voor rust terug in de wedstrijd door na een mooie aanval de 3-1 te maken.

Afgesproken dat we begin van de 2e helft weer zouden gaan oppakken en ons eigen spel zouden gaan spelen, maar dit ging niet helemaal zoals verwacht! Het werd al heel snel 3-2 en de spanning steeg. Gelukkig lette Tris goed op en kon een verkeerde bal van de keeper afstraffen en er 4-2 van maken. Daarna een goal die je maar 1x ziet, achterin wilde we een bal weg rammen, maar kwam tegen iemand van Hellevoet aan en de bal ging er van een meter of 15 zo in ons doel. Zelfs Ivar was hier kansloos op. Hellevoet werd sterker en beter, wat moesten we doen? Heel hard werken!! Rowen en Nick probeerden hun 2 beste en hele goede spelers de nr. 7 en 8 uit te schakelen, Lars en Sven liepen de gaatjes dicht en waren samen met Ivar het slot op de deur. Onze spitsen, die na een zware pot overal pijntjes voelden (Jasper en Juran), perste er nog het laatste beetje energie uit en stoorden en hielpen zoveel mogelijk de middenvelders, om zo de overwinning over de streep te trekken.

Gelukkig floot de scheids na 50 minuten af en hadden we 4-3 gewonnen.

De coaches gaan na deze spannende pot en schorre keel eerst ook maar eens blussen J en van het weekend genieten.

Man of the match: Lars.

Hij was vandaag achterin heel goed,

Ja dat was die van Vervloed!

Al waren de spitsen nog zo snel,

Lars was fel en gaf de bal altijd wel een lel!

 

18-3-2017:   Hekelingen  JO11-3 –  Sjo DBF JO11-1   2-0                                                                                               

Vandaag de verre uitwedstrijd tegen Hekelingen. Na een lange reis over de weg door de polders en zelfs een stuk met de veerpont kwamen we dan toch aan de andere kant van de wereld terecht voor een potje ballen. De nummer 3 tegen de nummer 4 van de ranglijst.

Vandaag moesten we het doen zonder de Vervloetjes. Lars was helaas ziek en Peter was op “trainingskamp” en dat zonder zijn pupillen en medetrainers…?? Ook Jasper en Juran waren niet 100% (logisch als je bij ons speelt), maar gingen het gelukkig wel proberen.

Thuis 4-3 verloren en dat lag vooral aan de inzet en een beetje het geluk van de tegenstander. Dat zou vandaag toch niet weer gebeuren?

We begonnen furieus en al na 1 minuut een kansje voor Tristan, maar die had nog een beetje last van zeebenen, want de bal ging net naast. Aan de andere kant ook gelijk een goede redding van Ivar, die voelde zich vandaag als een vis in het water. De wedstrijd ging net als thuis gelijk op, Sven die weer goed speelde was een paar keer het slot op de deur bij gevaarlijke uitvallen en Nick dacht laat ik weer eens het houtwerk testen, waarna Tristan in de rebound net naast schoot. We waren de bovenliggende partij maar met de rust was de stand nog altijd 0-0.

Hekelingen kwam scherp uit de kleedkamer en wilde er alles aan doen om te winnen. Gelukkig noemen ze Ivar wel eens de man van staal, want zelfs van een gestrekt been van de tegenstander wordt hij niet koud of warm en hield zijn doel netjes schoon vandaag.  Zelf hadden we weer pech, na een mooie aanval en pass van Tristan schoot Nick hard in, maar weer geen geluk en jawel op de..paal. Juran die na een wissel nog 1x alles eruit perste zette ons op 0-1. Op een typische Juran manier, kappen, draaien, schieten en de keeper was kansloos. Gelijk daarna zelfs de kans op 2-0, maar Juran had niet genoeg energie over om uit te halen op de goal. De verlossende 2-0 viel gelukkig toch, na een goede tip van de coach ;-), schoot Rowen een vrije trap in 1x erin.  We waren nu “los” en kregen nog wat kansjes via de aanvoerder van vandaag Jasper (die hard werkte, ondanks dat hij niet lekker was). Nick moest er geblesseerd af na een overtreding op hem. Hierdoor moest iedereen nog een paar minuten alles uit de kast halen. Vico moest nog 1x handelend optreden en ver in blessure tijd kopte Hekelingen nog een corner net naast het doel. De scheids floot maar af, want dit hadden we nooit meer uit handen gegeven!

Man of the match: IEDEREEN!!!

Namelijk met zijn alle gedaan, als 1 team voor elkaar door het vuur gegaan.

Vandaag heeft iedereen hard gewerkt en alles gegeven.

En daarom krijgt ook iedereen een dikke Zeven.

Volgende keer gaan we weer met de boot.

Wie weet winnen we dan nog eens een keer de Zilvervloot!

 

11-3-2017:  Sjo DBF JO11-1 – WFB  JO11-2   5-0                                                                                              

WFB…..Altijd lastig! Uit 2-0 verloren en resultaten uit een verder verleden zijn ook niet om vrolijk van te worden! Oftewel een echte angstgegner!

Maar vandaag…..scheen het zonnetje, hadden we er zin in en ook de toeschouwers kwamen ons weer aanmoedigen.

Peter en Lars weer terug van vakantie, Nick de captain vandaag.

Er waren wat kleine kansjes over en weer, waarbij Sven en Lars (mooie kopbal) uit de corners gevaarlijk waren. Nick met links net naast en Rowen schoot hard op de lat.

Na een minuut of 6 toch de 1-0, een mooie actie van Juran die de bal netjes terug legde op Tris die hem erin p…ehh schoot. Net voor rust zelfs de 2-0. Jasper die na een actie netjes voor wilde geven, maar doordat de bal zuiver en scherp was wist de verdediger het niet en hij zag de bal zo via zijn eigen been in het doel verdwijnen.

De 2e helft begon zoals de 1e helft. Balletje van Rowen op de lat…Doordat we de 2e helft ietsje scherper waren dan de 1e kwam WFB niet in de wedstrijd en konden we zelf lekker door combineren en de uitslag nog verder uitbreiden. Nadat Sven de bal onderschepte, Rowen een spijtende pass op Tristan gaf en die liet Juran de 3-0 liet aantekenen. Tristan die zelf nog niet had gescoord, ging 2 man voorbij en schoot met zijn punt hard op de binnenkant van de paal zo de bal in het doel. 4-0. We gaven nu best wel ruimte weg en WFB wilde er toch ook 1 maken, maar daar staken Vico, Sven, Lars en Ivar een stokje voor. Vico moest zelfs een bal van de lijn halen. Maar geen doorkomen aan en ook wel eens leuk om de “0” te houden. Aan de andere kant bleven we lekker door combineren en maakte we er een flipperkast van. Schieten voor een knaak…

Nick, paal, Rowen…lat en 3x is scheepsrecht, want Jasper maakte er 5-0 van vandaag.

Gevoel dat we weer op de goede weg zijn (misschien door het zonnetje) en met elkaar er alles aan doen om te winnen. Coaches zijn blij met jullie!

Nu ff chillen en dan vanavond met zijn allen naar de Wedstrijd: Excelsior – Heerenveen J

Man of the match: Rowen

Hij had vandaag een beetje pech, want de lat stond een paar keer in de weg.  Je kon net niet scoren, maar je kon de coach met je goede spel zeker bekoren! Vandaag scheen de zon en lijk je met het voetballen gelukkig niet op Ron 😉

 

4-3-2017:  Sjo DBF JO11-1 – Brielle  JO11-2   5-1                                                                                                             

Vandaag tegen Brielle, dat was de  laatste wedstrijd die we hebben gewonnen. Het  was toen ook een hele lastige pot, die we maar net met 2-3 wonnen.

In 2017  hebben we nog niet gewonnen en daar moest  vandaag maar eens verandering in gebracht worden. Zonder Peter en Lars die waarschijnlijk in de Oostenrijkse bergen aan het zoeken waren naar Wifi om de tussen stand in de gaten te kunnen houden. (of zouden  Peter en Maaike gewoon aan de glühwein hebben gezeten in de après-ski tent?)

Na een weekje vakantie modus is het altijd maar afwachten hoe het loopt, maar de jongens hadden de boodschap van de coaches goed begrepen. We gingen gelijk goed en scherp van start wat gelijk een schotje met links van Rowen opleverde en al na 2 minuten de 1-0 door een mooi stiftje van Tristan door goed jagen en druk zetten van Juran. Brielle gaf niet op en hadden een paar gevaarlijke uitvallen, maar Ivar was vandaag (haast) niet te passeren. De 2-0 was van Juran door een corner van Rowen er gelijk in 1x in te schieten. Het leuke is en misschien ook wel opvallend dat we de laatste tijd regelmatig scoren uit corners. Een extra wapen is altijd mooi meegenomen. Brielle ging vol in de aanval (en was nu pas wakker ;-). Uit de counters schoot Rowen op de lat, waarna de 2-1 toch viel, doordat we ons te makkelijk lieten wegzetten en aftroeven. Gelijk daarna gelukkig de 3-1, Tristan die vandaag heel sterk speelde kopte een bal van Ivar door, waarna Jasper hem keurig inschoot. Na de rust ging Brielle alles of niks spelen, met als gevolg dat wij moesten gaan counteren. Vico en Sven hadden hun handen vol aan de spitsen, maar deden dat goed en scherp en als ze er dan een keer doorkwamen was het altijd Ivar met zijn uitschuifbare benen die zijn doel schoon hield. Van de ruimte die er kwam op het veld, was het Nick die daar gebruik van maakte en zo na een lange sprint de stand bracht op 4-1. Door een slechte ingooi van de keeper en goed opletten en jagen van Jasper werd de eindstand  5-1.

Doordat we vandaag vanaf de 1e seconde met zijn ALLEN veel inzet hebben getoond hebben we een mooie overwinning gehaald, want Brielle is toch echt wel een goede ploeg. Hopelijk gaan we zo de komende weken door, want dan hoeven we van niemand te verliezen.

Man of the match: Hij staat op doel en was bij de gevaarlijke uitvallen heel cool.:

Hij heet IVAR VAN DER HORST en keepte vandaag als een vorst!

 

Brielle JO11 -2 –SJO D.B.F. JO11-1 2-3                                                                                                       

Vandaag hadden we de laatste wedstrijd voor de winterstop, nog 1x ballen voordat we aan de oliebollen kunnen gaan beginnen. Een verre uitwedstrijd naar Brielle. Doordat we mooi op tijd wegreden, hadden Snip en Snap besloten om maar eens een toeristische route te nemen, waardoor we gewoon precies op tijd op het veld stonden…… Na de superpot van vorige week was het nu iets minder. Niet alleen de Tom Tom had wat kuren, ook Lars, Rowen en Ivar waren de afgelopen week was ziekjes geweest. De scheidsrechter van vandaag gaf gelijk een gratis workshop ingooien voor beginners. Diverse malen moest er opnieuw ingegooid worden. Deze wedstrijd wonnen we ruimschoots. We kregen in het begin wat kleine kansjes, zo kwam verdediger Sven tot een hard en gevaarlijk schot, waarna de rebound door Lars met links ook maar net gekeerd kon worden door de keeper. Na een goede pass van Nick dacht Jasper alleen op de keeper af te gaan, maar werd nog net ingehaald. De volgende voorzet van Rowen was ook perfect, waardoor nu Juran het mocht proberen. Dit duurde even (bijna net zolang als de heenreis) , maar hij ging mooi om de keeper heen en schoot uit een moeilijke hoek raak, waardoor we met een 0-1 stand gingen rusten. Na de rust begonnen we zoals gewoonlijk weer scherp, echter dit werd al snel overgenomen door Brielle, gelukkig was onze captain Vico vandaag weer supersterk en anders was er natuurlijk altijd onze Ivar nog die weer de nodige moeilijke ballen tegen hield. We kregen nu voorin wat ruimte en gingen op zijn Duits counteren, Rowen maakte na een mooie pass van Tristan de 0-2. Brielle gaf niet op en deed er zelfs een stapje bovenop waardoor de 1-2 al snel viel. Uit een spaarzame aanval, haalden we er nog een corner uit, hierbij maakten we de mooie 1-3, Rowen geeft strak voor, Lars schiet in en Juran geeft het laatste tikje. Natuurlijk gelijk weer de 2-3, want we proberen het natuurlijk wel een beetje leuk en spannend voor het publiek te houden. Brielle speelde alles of niets en het werd een echt “gevecht”. Iedereen gaf alles , zelfs Rico Verhoeven alias Juran was met een dikke bebloede lip de verdediging aan het helpen. De scheids floot gelukkig snel af, waardoor we de 1e helft van de competitie afsloten met 3 punten. Niet altijd even goed, maar zeker complimenten voor de inzet van vandaag! We mogen zeker terug kijken op een goede 1e competitiehelft. Hard getraind en vaak goed gespeeld, hopelijk met veel plezier, want de leiding gaat nu lekker (in de wintervakantie) aan het bier! En natuurlijk ook voor de fans en kids fijne dagen en volgend jaar gaan we weer lekker knallen! Man van de wedstrijd: hj keek vandaag niet sip, maar had wel een dikke lip. Een beetje zere kop, maar vandaag was hij TOP: Juran.

SJO D.B.F. JO11-1 – Nieuwenhoorn JO11-2 7-1                                    

Vandaag de laatste thuiswedstrijd in Achthuizen alweer, volgende week nog naar Brielle uit en dan na de winterstop spelen we de wedstrijden weer in Den Bommel. Na de “mindere” wedstrijd van vorige week tegen WFB, hadden we vandaag wat goed te maken tegen middenmoter Nieuwenhoorn. De ploeg die wel won van WFB…. We begonnen vandaag rommelig, maar wel fel. Het spel ging hierdoor op en neer en wel heel snel. Captain en keeper Ivar stond altijd op de goede plek, daardoor maakte de spits hem niet gek. Rowen maakte de 1-0, na een mooie aanval via Tris en Jasper. We gingen beter spelen en was het nu wel of niet 2-0? Lars schoot op de goal, de keeper liet de bal los, voor, op of toch net over de lijn? Daar moesten we natuurlijk even over denken……Nieuwenhoorn deed dat niet, ze stonden binnen 2 seconden met 3 man voor Ivar, waarna ze de 1-1 maakte. Gelukkig pakten we het gewoon weer goed op. Juran ging er vandoor met de bal, maar voordat hij kon schieten werd hij gevloerd en kwam hij ten val. Voor de vrije trap kwam ons Kanon wel even mee naar voren en onze Vico deed het naar behoren. Het werd een bekeken vrije trap die hij netjes en zuiver binnen schoot. Rowen ramde even later de 3-1 in het kruis, waarna de 4-1 door Juran werd gescoord. Het leek nu wel gallery play, waardoor het soms wel een flipperkast voor het doel bij Nieuwenhoorn was. Na de pauze gingen we gewoon lekker door. Tris pakte natuurlijk ook zijn doelpuntje mee. Maar de beste van het stel had nog niet gescoord…..Jasper die vandaag hard werkte en goed speelde, pakte zelf de bal af, lag hem voor zijn rechter teen en schoot hem over de keeper heen. De 7-1 ging van voet naar voet tot eindstation Nick de bal beheerst inschoot. De mooiste aanval was voor het laatst, echter deze was van Nieuwenhoorn. Mooie counter, perfecte lob over de kansloze Ivar maar de bal kwam tegen de paal, waarna Sven er heel snel bij was en de bal nog net kon wegschieten. Misschien wel de beste wedstrijd tot nu toe, in elk geval de relaxte voor de coaches. Man van de wedstrijd: de man waarvan wij het met trainen al vaak zien, kreeg nu ook in deze wedstrijd van ons een dikke tien! JASPER. Volgende keer je papa en mama maar weer thuislaten?! Haha.

SJO D.B.F. JO11-1 – DVV09 JO11-1 3-0

Vandaag op deze koude, maar droge zaterdagmorgen de wedstrijd tegen DVV09.  Voor de beker moesten we tegen hun JO11-3, maar nu hadden we 1 tegenover ons staan. DVV had nog 0 punten, maar dat zegt in deze competitie niets, iedere wedstrijd is moeilijk en de vorm van de dag kan de doorslag geven.  Lars was vandaag de captain. We begonnen niet best: slapjes, slaperig en hadden een andere kleedkamer dan normaal, daar kan het natuurlijk ook wel aan gelegen hebben.  DVV09 begon sterk en we hadden gewoon alles nodig achterin. Zelf kregen wij een aantal corners waarbij Nick op de keeper schoot. Toch was het weer Nick die in de 14e minuut de 1-0 op het bord zette, de laatste weken al flink aan het scoren, krulde de bal onhoudbaar voor de keeper in de kruising. Na een minuut of 20 kwam het zonnetje en jawel, toen gingen we beter spelen (we zijn toch geen mooi weer-voetballers?). Tristan die vandaag sterk en fel was, was weer aan het strooien met mooie steekballen. Zo gaf hij Jasper een kans, maar die schoot net voorlangs. Lars moest nog een keer alles op alles zetten om een doorbraak van DVV09 te voorkomen. Juran(a la Jens Toornstra) maakt nog een panna bij de tegenstander en schoot op hun sterke keeper. Toch gingen we met 2-0 de rust in. Waarschijnlijk kijkt Rowen vaak naar biljarten, want hij schoot van afstand keihard op de lat, waarna de bal op de rechterbil van de keeper kwam en zo rolde de bal in het doel.  De 2e helft hebben we goed (over)gespeeld, wel bleef DVV09 gevaarlijk in de snelle counters, maar Vico en Ivar hadden het onder controle. Waarbij ik wil zeggen, dat Ivar sterk was, zeker met het uitkomen! Ook Jasper was de 2e helft los en ging er een aantal keren goed op snelheid voorbij. Rowen maakte nog de 3-0 uit een aanval uit het boekje, na een mooie pass van Tristan, schoot hij goed en laag in. Sven die de spits vandaag weer geen ruimte gaf, kreeg nog een knock-out te verwerken, echter toch nog een beetje geluk, want daarna mocht hij nog even zelf naar voren om aan te vallen.  Doordat er een aantal wedstrijden waren afgelast staan we nu bovenaan! Dit toch niet verwacht doordat we toch best wat hoger zijn ingedeeld. Klasse jongens, probeer zo door te gaan!! Man of the match: Mister draaikont, steekpass, de punter, tank, maar we noemen hem ook wel eens Tristan!!