SJO D.B.F. is TROTS!

SJO D.B.F. is TROTS!

Met TROTS willen wij u melden dat de SJO D.B.F. voor elk jeugdteam NIEUWE TENUES heeft mogen presenteren; dit betekent dat alle negen de jeugdteams bij de SJO D.B.F. vanaf nu te bewonderen zijn in hun spiksplinternieuwe outfit!

Drie jaar geleden is een samenwerkingsverband tussen de jeugdteams van v.v. Den Bommel en RKVV FIOS op touw gezet, waarbij de jeugdafdelingen van beide verenigingen zijn samengesmolten tot een nieuwe organisatie:

Samenwerkende Jeugd Organisatie Den Bommel FIOS (SJO D.B.F.)

In het prille begin van deze samenwerking werd er nog gespeeld in de (oude) tenues van v.v. Den Bommel en RKVV FIOS, maar inmiddels kunnen wij u met oprechte trots mededelen en tevens laten zien dat alle jeugdteams van SJO D.B.F. vanaf heden in een nieuw en meer representatief tenue spelen. Door de clubkleuren van beide verenigingen in het ontwerp van de nieuwe kledij mee te nemen, is een oranje-blauw tenue ontstaan waar iedereen ontzettend blij mee is!

Uiteraard zijn we eveneens erg gelukkig met en dankbaar richting al onze sponsoren, zonder wiens steun dit alles nooit mogelijk was geweest. Om onze dankbaarheid te tonen, zijn alle sponsoren met ‘hun’ team op de foto gegaan, waarna ze nog eens extra in het zonnetje zijn gezet door de overhandiging van een mooie bos bloemen en een ingelijst SJO D.B.F.-shirt met hún sponsornaam. Hieronder een overzicht van alle sponsoren die we niet genoeg kunnen bedanken:

JO7      Joyce Geluk

JO9      ImaSep en Kluswijs

Mo11    2L Financial Services B.V.

JO11-1  Orthoflakkee

JO11-2 Bioriginal

JO13    2L Financial Services
De Korte Zonweringen

JO15-1 Gevezet
YP Fashion

JO15-2 Lekker Gebakken
De Landwinkel

JO17    Tuinderij Bevelander

Tevens zijn al onze trainers en leiders van een nieuwe coachjas voorzien door:

2L Financial Services B.V

 

SPONSOREN, ALLEMAAL BEDANKT VOOR JULLIE STEUN AAN ONZE VERENIGING!

 

Heeft u ook interesse om onze groeiende en ambitieuze SJO D.B.F. te sponsoren? In dat geval kunt u contact opnemen met Jack Robbemond (06-13578922); hij zal u een passende aanbieding doen voor één van onze negen jeugdteams.

Uiteraard is het ook mogelijk om lid te worden van SJO D.B.F. In dat geval kunt u contact opnemen met Jan Hagens (06-12840840). Voor € 51,- per half jaar bent u lid bij onze mooie vereniging.

JO7

JO9

JO11-1

JO11-2


JO11-3

JO15-1

JO15-2

JO17

Trainers en leiders jeugd SJO D.B.F.