Nieuwsbrief SJO D.B.F. editie 2-2017

Het zit erop! Ons eerste seizoen als SJO D.B.F. en wat hebben we ervan genoten! Een prachtige start van onze samenwerking!

In deze nieuwsbrief gaan we zowel terug- als vooruitblikken.

Meisjes MO11-1 kampioen

Het hele seizoen gingen onze mini-dames als een trein. De ene na de andere wedstrijd werd gewonnen. Op 22 april speelden ze de beslissende wedstrijd uit bij Binnenmaas; ook deze wedstrijd leverde overtuigend drie punten op. Het kampioenschap is op beide verenigingen uitgebreid gevierd. De meiden mochten – als ware voetbaldiva’s – zelfs met het eerste elftal mee het veld op, hoe gaaf is dat!

Afscheid Karen Verdonk

Na 5 jaar enthousiast lid te zijn geweest van het jeugdbestuur, heeft Karen aangegeven dat het tijd is voor iets anders. Ze stopt met voetballen bij het damesteam van FIOS en legt haar taken binnen ons jeugdbestuur neer. Karen heeft jarenlang het voetbalkamp georganiseerd, had de Adrie Vervloet bokaal onder haar hoede, zat in de toernooicommissie en regelde de scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden die bij FIOS werden gespeeld. Kortom, een echte duizendpoot. Wij vinden het heel jammer dat Karen weggaat en wensen haar veel succes met haar nieuwe plannen.

Gelukkig hebben we inmiddels een opvolger voor Karen gevonden. Stefan Baan gaat ons team versterken. Hij verzorgt het volgende seizoen de scheidsrechters voor de thuiswedstrijden bij FIOS. Johan van Dravik zal de toernooien onder zijn hoede nemen.

Activiteitenbijdrage

We hebben al veel leuke verhalen gehoord van teams die inmiddels een leuke activiteit achter de rug hebben. Van paintballen en een speeltuinbezoek tot het bezoeken van een wedstrijd van het Nederlands elftal. Allemaal erg leuke en originele uitjes. Het volgende seizoen hopen we met de activiteitenbijdrage en diverse andere acties genoeg geld binnen te halen om een voetbalkamp te organiseren!

Leiders- en trainersavond

Op a.s. donderdag 22 juni organiseren we een avond voor alle leiders en trainers om het afgelopen seizoen te evalueren en het nieuwe seizoen te bespreken. De avond begint om 20:00 uur in de kantine van FIOS. Op deze avond wordt ook de nieuwe teamindeling bekendgemaakt; deze zal vrijdag 23 juni op de website verschijnen. Leiders en trainers, we hopen jullie donderdagavond allemaal te zien.

Nieuwe leiders en trainers

Voor een aantal teams zijn we nog steeds op zoek naar leiders en trainers. Voor de trainingsavonden zijn handleidingen met oefeningen beschikbaar, dus geen hoofdbrekens wanneer je weinig of geen ervaring hebt met het geven van trainingen. Interesse? Neem contact op met een van onze jeugdcoördinatoren, Wouter Bakelaar (06-25300497) of Jan Hagens (06-12840840).

Nieuwe regels KNVB jeugdvoetbal

In het nieuwe seizoen gaan we met de JO-07 en JO-09 starten met de nieuwe wedstrijdvormen. Op de trainersavond wordt hier verder op ingegaan. In de volgende nieuwsbrief worden deze wedstrijdvormen uitgebreid toegelicht.

Nieuwsbrief in de mailbox?

Voor iedereen die de nieuwsbrief liever in de mailbox ontvangt; stuur een mailtje naar info@sjodbf.nl en vermeld hierbij dat je de nieuwsbrief graag per mail wil ontvangen.

 

Rest het ons alleen nog iedereen een fijne zomervakantie te wensen, tot volgend seizoen!

 

Sportieve groet,

Het jeugdbestuur van SJO D.B.F.